Kövess minket

Hiphop

Machine Gun Kelly mindenkit emlékeztet rá, hogy még mindig utálja Eminemet

„A Rap God megbaszhatja”

Megosztva

Forrás:

2018 is bővelkedett rap beefekben, elég ha csak Pusha T és Drake csatározására, Tory Lanez és Joyner Lucas visszafogott versengésére, vagy 6ix9ine kismillió konfliktusára gondolunk, mégis a legtöbb port kavart beef MGK és Eminem között zajlott, szeptember tájékán.

Az egymásnak feszülés ugyan nem idén kezdődött, de a bombát Shady gyújtotta ismét be a Kamikaze című lemezén, ahol rengeteg előadónak beszólt, többek között Machine Gun Kelly-nek is, emlékeztetve őt, hogy ne vegye a szájára a lányát. MGK egy „Rap Devil” című diss-szel vágott vissza, melyben Eminemet egy kiöregedett, múltban élő rappernek titulálta. A válaszra nem kellett sokat várni, Em egy „Killshot” című Youtube rekordot döntő diss-szel alázta MGK-t, és ezzel gyakorlatilag meg is nyerte a csatát, hisz a publikum mellette állt ki. 

Most, hogy már csak órák vannak 2019-ig, MGK mindenkit szeretne emlékeztetni, hogy még mindig nem szívleli Eminemet, mint a Rap Devil videó egy részletét tartalmazó Insta posztja alá írta: „Csak, hogy mégegyszer felhúzzalak titeket az új év előtt. Még mindig mérgesek vagytok. A Rap God megbaszhatja, én vagyok a Rap Devil. Viszlát 2018″

[instagram]BsBvA4LFkV8[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés