Kövess minket

Hiphop

Machine Gun Kelly most épp Jack Harlow-t támadta be új freestyle-jában, szerinte a rapper nyúlta a stílusát és a flowját

Megosztva

Machine Gun Kelly ezúttal Jack Harlow-t vette célkeresztbe, miután egy új freestyle-ban megemlítette legújabb projektjét, Jackman-t.

MGK szombat este dobta le az új dalt, melyben Jay-Z és Eminem „Renegade” című dalának instrumentáljára rappel, egy kérdéses sor viszont nagyon hamar felkeltette a hallgatók figyelmét. A freestyle 1:22-ik pillanatában utal Harlow új nagylemezére, játszadozva kicsit a címével azt állítva, hogy a rapper Drake-től nyúlta a flowját, és a stílusát is másoktól lopkodta össze.

I see why they call you Jackman/You jacked man’s whole swag, give Drake his flow back, man/I eat rappers like Pac Man/Must I regurgitate and show you who’s in my stomach from the last dance” – rappeli MGK.

A versszak gyanúsan azután érkezik, hogy Jack Harlow a Jackman projekten merészen azt állította, hogy ő „a legkeményebb fehér fiú” Eminem óta. A kijelentés nagy port kavart a közösségi médiában, és úgy tűnik, Machine Gun Kellynek sem tetszett a dolog.

Nem ez az első alkalom, hogy MGK célba vett egy fehér rapper kollégáját, talán sokan emlékeznek még Eminemmel való beefjére 2018-ból. Most érdekes ízt ad az egésznek, hogy pont a 2001-es „Renegade„-re rappel MGK, mely habár nem teljesen Eminem dal, de a detroiti MC is vendégszerepelt Hov dalán. Machine Gun Kelly amúgy az elmúlt években eltávolodott a rap zenétől, és elmozdult pop-punk irányba, az új lemezén viszont visszatér a hiphophoz, aminek ez az új freestyle is jó bizonyítéka.