Kövess minket

Hiphop

Machine Gun Kelly nem bánta meg az Eminem beefet, és szerinte a rapper egy morcos legenda

Megosztva

Már több mint két év telt el Machine Gun Kelly és Eminem igen nyilvánosan zajló beefje óta, de MGK most egy új Howard Stern interjúban emlékezett vissza az eseményekre. 

MGK többek közt elmesélte, hogy milyen körülmények közt hallott arról először, hogy Shady bekóstolta őt egy dalon. „Épp alszok a turnébuszomon, erre ez az arc ledob egy egész lemezt, amin legalább három dalban is rólam pofázik. Mégis mi a szart kellett volna csinálnom? Oldalamra fordulni és visszaaludni? Nem vonom vissza, amit mondtam. Tisztelni kéne a rap csatát, ennyi” – válaszolta kvázi azoknak, akik kritizálták a „Rap Devil” című Eminem diss trekkjét. 

MGK amúgy sem nagyon érti, hogy Eminem miért áll bele más rapperekbe, mikor szerinte „túl gazdag” ehhez. A clevelandi zenész saját bevallása szerint inkább segíti pályatársait, minthogy betámadja őket. „Én másképp vagyok kemény gyerek. Én átkaralom az embereket körülöttem. Nem csinálok ilyeneket másokkal, szóval nem tudok vele azonosulni. Nem akarok egy morcos legenda lenni, mint ő” – mondta. Howard Stern végül feldobta, hogy Em és MGK hasonló körülményekből érkezett, így akár a közös nevezőt is megtalálhatnák, ha egyszer leülnének megbeszélni a dolgokat, MGK csak nevetetett ezen a felvetésen.

 

Machine Gun Kelly legújabb, „Tickets To My Downfall” című albuma amúgy pont pénteken jelent meg, szerepel rajta Trippie Redd és Halsey is. Alább lehet csekkolni.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük