Kövess minket

Bulvár

Machine Gun Kelly véletlenül megkéselte saját magát, miközben Megan Fox előtt próbált menőzni

Megosztva

Machine Gun Kelly beugrott egy interjúra a Jimmy Fallon vezette Tonight Show-ba, hogy elmeséljen pár meredek és kevésbé meredek sztorit, köztük azt, hogy miként késelte meg saját magát, miközben barátnőjének, Megan Fox-nak tette az agyát.

A rapperből lett rocker stílusosan egy Megan Fox-ot ábrázoló „Ördög bújt beléd” pólóban jelent meg a kamerák előtt, majd visszaemlékezett egy Post Malone-nal közös sörpongozásra, ahonnan megpróbált stílusosan távozni, konkrétan a lépcsőkorláton lecsúszva. A mutatvány viszont nem sikerült tökéletesre, mivel egy hatalmas kiálló szög elkapta a farokcsontját. MGK ezután napokig ülni sem tudott.

De nem ez volt az egyetlen szerencsétlen mozdulata a zenésznek, a blink-182 dobosa, Travis Barker anno ajándékozott neki egy kést, amivel az akkor még újnak számító barátnője, Megan Fox előtt próbált menőzni. Fel-le dobálta a kést, de az egyik alkalommal nem sikerült elkapnia azt, és beleállt a kezébe. MGK úgy tett, mintha minden okés lenne, de másnap reggel, mikor Fox hazament, gyorsan elrohant összevarratni a sebet.

MGK amúgy hamarosan új lemezzel jelentkezik, a Born With Horns című projekt valamikor 2022-ben érkezik, pontos megjelenési dátum még nincs, de az első kislemez, a „Papercuts” már kint van. A zenész az interjú után egy kis auto-tune éneklésre is beállt Jimmy Fallonnal, alább lehet csekkolni az eredményét.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés