Kövess minket

Aztaa

Macskának képzeli magát egy norvég lány

Nano, a húsz éves norvég lány elmondása szerint, macskának született csak épp egy emberi testben.

Megosztva

Hallottunk már olyat, hogy egy férfi nőnek képzeli magát vagy épp fordítva. Ezekre a történetekre már kevésbé kapjuk fel a fejünket, nem úgy, mint Nano sztorijára, aki tényleg egy macskának képzeli magát.

[vembed youtube=”YWeBunPiIzo” ]
Az Oslóban élő húsz éves lány látszólag embernek tűnik, habár egy-két dolog sántít a kinézetében: macskafüleket és farkat is visel. A lány 16 éves koráig teljesen normális életet élt, mindaddig, amíg rá nem jött, hogy Ő valójában egy négylábú. Azt mondja, mindig is érezte, hogy nem stimmel valami vele… Ezzel azt hiszem, teljes mértékben egyetérthetünk!

Nano kitűnően utánozza a cicák nyávogását. Sőt, ha egy kutyát lát, akkor még fúj is rá! Állítása szerint, sokkal jobb a hallása, mint egy átlagos embernek. A tömegben meghallja a zsebekben csörgő kulcsokat és a távolban a gurulós bőröndök zaját is!

Az végképp kiveri a biztosítékot, hogy a húsz éves lány még macska nyelven is képes beszélni, amit még legjobb barátja is megért. Mondjuk az önéletrajzába beleírhatná a ,,beszélt nyelvek” kategóriába. Azt nem tudjuk sajnos, hogy szülei miképp fogadták Nano elmacskásodását, de valószínű, hogy egészen másfajta életpályát szántak a gyerkőcnek, vagyis a cicusnak…

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés