Kövess minket

Stílus

MADARAT TOLLÁRÓL, A NŐT A TÁSKÁJÁRÓL

Még mielőtt sikítva rohannánk az álomtáskáért, gondoljuk át: Valóban SZÜKSÉGÜNK van-e rá?

Megosztva

taska cikkFotó: Getty / Istock

Stylistok szerint, ha öt darab közül sem tudod kiválasztani a neked valót, ne vedd meg! Táskát akkor kell vásárolnunk, ha szükségünk is van rá, nem pedig, ha megtetszik.

Ha divatos kiegészítőre van szükségünk, amely “emeli” az egész megjelenésünket, válasszunk egy kisebb modellt, amely valami apró különlegességével felhívja magára a figyelmet.

Azonban gyakran találkozunk azzal a problémával a hétköznapokon, hogy egyik táskánkban sincs elég hely. Akár munkahelyre, akár iskolába, főiskolára készülünk, elengedhetetlen táskalakó a smink, a papírzsebkedő, mobiltelefon, pénztárca, határidőnapló és egyéb apróságok. Ezért érdemes megfontolni stylistok azt a tanácsát, miszerint ilyenkor kerüljük a bonyolult csatokat és dísztárgyakat – a mindennapok táskája legyen egyszerű és praktikus. Annak elkerülése érdekében, hogy arra koncentrálnánk, hogy hogyan fog a táska rajtunk mutatni, válasszunk semleges színeket: fekete, bézs, barna vagy fehér, melyek általában stílusban mindenhez kitűnően passzolnak és nagyon elegánsak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés