Kövess minket

Bulvár

Madonna a pápa szószólója?

Madonna úgy gondolja, hogy nincs nagy különbség közte és Ferenc pápa között. Az amerikai énekesnő Philadelphiában tartott koncertjén hasonlította magát a katolikus egyházfőhöz.

Megosztva

GettyImages 469553454Fotó: Getty / Europress

„Ez a dal a szeretetről szól. Meggyőződésem, hogy a szeretet hiányzik a világról. Ezért gondolom azt, hogy nincs nagy különbség köztem és a pápa között.” – nyilatkozta Madonna.

Madonna, teljes nevén Madonna Louise Ciccone, napjaink legfelkapottabb előadóművészeihez sorolható, sokan popkirálynőnek is nevezik. A zenei karrierje a 80-as években indult be, amikor a Breakfast Club tagja volt. Viszonylag korán szólókarrierbe kezdett. Debütáló albumát 1983-ban adta ki, melyet olyan lemezek követtek, mint például a Like A Virgin (1984), True Blue (1986), Like A Prayer (1989), Erotica (1992), Bedtime Stories (1994), Ray Of Light (1998), Music (2000), American Life (2003), Confessions On A Dance Floor (2005), Hard Candy (2008), MDNA (2012) és végül a Rebel Heart (2015).

[vembed youtube=”BMZtrsuv508″ ]

A legsikeresebb számait, melyek évek óta folyamatosan hódítják meg a slágerlistákat senkinek nem kell bemutatni, azonban néha nem árt feleleveníteni azokat: Like A Virgin, Material Girl, Papa Don’t Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used To Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don’t Tell Me, Music, 4 Minutes (feat. Justin Timberlake a Timbaland). Az énekesnő nemcsak hét Grammyt zsebelt be eddig, hanem több filmben is szerepet kapott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés