Kövess minket

Bulvár

Madonna azt szeretné, ha 50 Cent nem szekálná többet

Megosztva

Folytatást kapott 50 Cent eddigi legfurább beefje, amit Madonna ellen folytat, de utóbbinak már nagyon elege van az egészből.

Mint korábban írtuk, Fifty többször beszólt már az énekesnőnek, általában, mikor szexi fotókat posztolt magáról. Tavaly azon viccelődött a rapper, hogy Madonna már túl idős a fehérneműs képekhez, és úgy néz ki mint egy űrlény, most nyáron pedig az alábbiakat reagálta az énekesnő egyik terpesztős fotójára:

Remélem nem a gyerekeit kérte meg erre a fotóra. LOL 63 éves vagy, valaki szóljon már neki, hogy nyugodjon le

50 Cent legújabban az alábbi TikTok videóra reagált, ahol Madonna egy Baby Keem dalra, a „Vent„-re tátog.

Mondtam, hogy a nagyi nem százas, mint egy szűz 64 évesen, LOL” – írta Fifty egy Insta posztban, utalva az énekesnő híres „Like a Virgin” című dalára.

Madonna szokásához híven visszaszólt a rappernek, megkérve Fifty-t, hogy hagyja már élni.

Ne szekáld tovább Madonnát, amiért élvezi az életet. Gondolom jól megy az új karriered, miközben másokat alázol. Ez a legszánalmasabb út, amit felnőttként és előadóként választhatsz. Csak irigy vagy, mivel te nem fogsz így kinézni és ennyire élvezni az életet, mikor korombeli leszel!” – írta egy Insta Story-ban.

50 Cent ezután egy azóta törölt tweetben kért bocsánatot, leírva, hogy sajnálja, ha megbántotta Madonnát, és ebből semmilyen módon nem profitál, csak kimondta, amit gondol. Madonna nem fogadta el a bocsánatkérést, mivel szerinte az nem őszinte, amibe lehet valami, tekintve, hogy a rapper eközben (egyelőre) fenthagyta az Instagramján az eredeti beszólását tartalmazó posztját. Ezután biztosak lehetünk benne, hogy folytatás következik…

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés