Kövess minket

Bulvár

Madonna elvesztette a pert a neki írt Tupac levéllel kapcsolatban

Aukcióra kerülhet a szakításukról szóló levél.

Megosztva

Forrás:

Mégis aukcióra bocsátható az a privát levél, amit Tupac Shakur írt Madonnának még 1995-ben. A 23 éve keltezett levélben 2Pac megpróbálta megmagyarázni,hogy miért szakított anno az énekesnővel, többek között Madonna bőrszínét is felhozza az indokok között.

Az, hogy téged egy fekete emberrel láttak együtt egyáltalán nem veszélyeztette a karrieredet, sőt még nyitottabbnak és izgalmasabbnak látott a közvélemény. De én csalódást okoztam volna a közönségem azon felének, akik által egy olyan szerepet vettem fel, amit anno még én is elhittem magamról

A felvett imidzsét féltő fiatal Pac-nak viszont nem ez volt az egyetlen indoka a szakításra, mint írja, Madonna egyik interjúja is sértette az egóját, mikor az énekesnő arra utalt, hogy másokkal is kavar.

A három oldalas levélért eredetileg minimum 100 ezer dollárt kért volna a Gotta Have It Collectibles nevű aukciósház, de Madonna tavaly októberben bíróságon próbálta megakadályozni az eladását. Az énekesnő elmondása szerint egykori barátja, Darlene Lutz lopta el a levelet manhattani otthonából, több személyes tárgyával egyetemben még évekkel ezelőtt. Ezután került az aukciósházhoz, ahol értékesíteni próbálták.

A bíró most mégis úgy döntött, hogy a levél értékesíthető, ugyanis Madonna Lutz-ra ruházta át egy csomó értéktárgyát, köztük a levelet is. A bíró azt is kiemelte, hogy túl sok idő telt el az átruházás óta, Madonnának hamarabb kellett volna perelnie, hisz végig tudta, hogy Lutz-nál vannak a tárgyak. Az énekesnő azzal védekezett, hogy csak a médiából értesült, hogy a tárgyak már nincsenek a tulajdonában, hiába.

(New York Daily News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés