Kövess minket

Bulvár

Madonna és Guy Ritchie tárgyaltak!

Madonna és ex-férje, Guy Ritchie, nem úszta meg a 15 éves fiúkért vívott harcot. Tetszik, vagy nem tetszik, a feleknek ismét tárgyalniuk kellett.

Megosztva

A tárgyalásra március másodikán zajlott, és az ex-házaspár nem szeretné nagy nyomásnak kitenni kamasz fiúkat, ezért az ügyet nem akarják nagy dobra verni, ám mégis van egy-két gondjuk. „A két fél karrierjében nagy szerepet játszik a nyilvánosság, azonban gyermeküket nem szeretnék kitenni a publicitás hatásainak.” – jegyezte meg a bírónő. A nagy tárgyalást kénytelenek voltak konferenciahívással bonyolítani, hiszen az énekesnő Új-Zélandról telefonált, a 47 éves filmes pedig Londonból csatlakozott be a beszélgetésbe. Egyikőjük sem beszélt sokat, viszont személyazonosságukat mindketten megerősítették.

A vitát egy decemberi incidens váltotta ki, amikor a kamasz nem volt hajlandó repülőgépre szállni. Rocco az apjával akart maradni Angliában, akit anyja európai turnéja során látogatott meg. A megállapodás alapján Madonnával kell töltenie a karácsonyi ünnepeket, melyért a tini cseppet sem repes. A vitát még nem sikerült megoldaniuk, a következő tárgyalások is Londonban lesznek.

Madonna és Guy Ritchie 8 év házasélet után 2008-ban ért véget. Roccón kívül van még egy tíz esztendős fiúk, David, akit az afrikai Malawiból fogadtak örökbe még 2006-ban. Madonnának ezen kívül van még két lánya: Lourdes és Mercy. Az angol rendezőnek is rendeződött a magánélete, neki két lány született Jacqui Ainsley-től.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük