Kövess minket

Események

MÁGA ZOLTÁN FOLYTATJA

Augusztus 8.-án indult országos turnéra a Filmzenék Csillagai című előadásával Mága Zoltán, aki a tavaly megkezdett négy éves világkörüli koncertezést is folytatja.

Megosztva

maga

A közönség, a Filmzenék Csillagai produkció alkalmával találkozhat a művésszel és sztárvendégeivel. A gálaestet Egerben, Siófokon, Debrecenben, Székesfehérváron, Sümegen, Szegeden, Békéscsabán és Kaposváron is megrendezik. A programban olyan ismert filmek dallamit szólaltatják meg, mint A keresztapa, A Profi, a Volt egyszer egy vadnyugat, az Óz, a csodák csodája, a Schindler listája vagy éppen a Love Story.

A publikum, rendhagyó feldolgozásban hallhatja a harmincas évektől egészen a kilencvenes évekig készült magyar és külföldi filmek közismert betétdalait. A meghívott előadók számos híres zeneszerzők, mint Andrew Lloyd Webber, Ennio Morricone, Nino Rota műveit prezentálhatják a nagyérdeműnek.

A gálaest sztárvendégei között szerepel Tokody Ilona, Kiss B. Attila, Szakcsi Lakatos Béla, Malek Andrea, Szulák Andrea, Zsédenyi Adrien és Nyári Károly.

A premiert májusban a Budapesti Operettszínházban tartották, amit Mága Zoltán a Kossuth-díjas rendezővel, Kerényi Miklós Gáborral közösen állítottak színpadra.

A külföldi koncertturnét folytatva a hegedűművész, elsőként az Egyesült Államok számos államában, több mint húsz koncertet ad. Ezt követi majd Kanada és Oroszország, ahol a látogatók neves magyar zeneszerzők híres műveit hallhatják a hegedűművész előadásában.

A moszkvai koncert után, 2016. január 1.-jén a már hagyományosnak számító, újévi koncerttel várja az érdeklődőket az Arénában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés