Kövess minket

Aztaa

Magyarázkodnia kell egy frissen kinevezett képviselőnek New Jersey-ben, mert 13 éve Flavor Flavnak öltözött egy halloweeni bulin

Megosztva

„Elnézést kérek mindenkitől, aki kellemetlenül érzete magát az évekkel ezelőtt viselt halloweeni jelmezem láttán” – nyilatkozta New Jersey frissen megválasztott önkormányzati képviselője, miután kisebbfajta botrány alakult ki körülötte egy 2008-ban viselt Flavor Flav jelmez miatt.

A sztori főszereplője a republikánus színekben induló Vincent Kelly 13 évvel ezelőtt feketének maszkírozva, a Public Enemy frontembereként jelent meg egy olyan halloweeni bulin, melyen az összes vendég hírességnek öltözött be. A képviselő akkor elsöprő sikert aratott hacukájával, minek folytán képek garmadája készült róla. Ezek egyikét aztán néhány alkalommal borítóképnek állította be Halloweenkor Facebookon, elmondása szerint csupán azért, hogy mosolyt csaljon ismerősei arcára. Csakhogy kinevezése után megnövekedett az érdeklődés a személye iránt, és egy, a rasszizmus visszaszorításáért küzdő szervezet kiszúrta a már-már archív fotót az interneten. Nem nehéz kitalálni, mi történt ezután. Megosztották a képet, Kelly pedig pikk-pakk össztűz alá került. A képviselő később kénytelen volt nyilvánosan elnézést kérni.

Mint fogalmazott, nem gondolta volna, hogy bármiféle probléma lehet abból, ha valaki egy általa tényleg sokra tartott zenésznek öltözik be egy bulin. Ennek ellenére őszintén sajnálja a 2008-as jelmezválasztását, majd hozzátette, a mai megváltozott helyzetben már eszébe sem jutna hasonló cselekedet. A képről pedig egészen egyszerűen megfeledkezett, ezért is maradhatott Facebookon.

Judy Walker a szervezett egyik vezetője később elmondta, nem az a céljuk, hogy lemondassák a képviselőt, de mindenképpen szeretnék elérni, hogy tanuljon az esetből.

(Allhiphop)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés