Kövess minket

Események

Magyarországon koncertezik Denzel Curry augusztusban

….I am the one, don’t weigh a ton. Don’t need a gun to get respect up on the street!

Megosztva

Forrás:

Nyáron is folytatódik a Budapesten fellépő amerikai rap eladók sora. Júliusban Riff Raff nyomja majd a Versace neon piton szövegelést a Hajón, augusztusban pedig Denzel Curry veszi a kezébe a mikrofont az Akvárium NagyHalljában.

[vembed youtube=”2RMTSjJXhdY” ]A mindössze 22 éves, bahamai és amerikai felmenőkkel rendelkező floridai Curry gimnazista korában versírással kezdte és ezután kezdett rap zenével foglalkozni. Munkásságára óriási hatással volt 2Pac és Buju Banton is. A gimnázium elvégzése után először a 2013-mas Nostalgic 64 lemeze, majd az igazi átütő sikert hozó 2016-os Imperial lemez is megszületett, amelyen olyan zenék találhatók, mint a Joey Bada$$-el közös ‘Zenith’, a Rick Ross-al közös “Knotty Head” vagy az ULT, amely a egyik legismertebb, bottle flip challenge nem hivatalos betétdalaként felpörgő ‘Ultimate’ című számának átdolgozása is egyben. Kivételes színpadi előadásmódja és kifogyhatatlannak tűnő energiája miatt tömegek mozdulnak meg minden koncertjén az egész világon.

Augusztu 18-ai koncertje első lesz hazánkban, mellette a Next Level rezidensei, a Dublic ikrek, B’andre, Skrude és Sammie Beats is ott lesznek. Az early bird jegyek már el is fogytak, jelenleg 2990 Ft-os áron lehet a belépőket beszerezni az Akva weboldalán itt.

[vembed youtube=”vwnVI_x5g0I” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés