Kövess minket

Stílus

Magyarországra is megérkezett a Lidl saját márkás ruhakollekciója, benne a Lidl sneakerrel

A Lidl csukát más országokban azonnal elkapkodták.

Megosztva

Forrás:

Tavaly áprilisi tréfaként indult a Lidl áruházlánc saját márkás ruhakollekciója, majd miután azt érzékelték, hogy minimum a vicc kedvéért az emberek tényleg érdeklődnek a termékek iránt, Németországban, limitált darabszámban kiadták, hatalmas sikerrel. Később Finnország is megkapta a saját Lidl kollekcióját, ahol az emberek egymás ölték egy-egy Lidl sneakerért, és még a használtpiacon is szép összegekért cseréltek gazdát a lépők, mikor áprilisban erről írtunk, még csak álom volt egy magyarországi drop, most viszont végre nálunk is megjelent a Lidl kollekció, teljes kék-sárga-piros pompájában.

A kollekcióban Lidl zokni, leggings, póló, papucs, valamint a hírhedt Lidl színekkel és logóval tarkított cipő található, kifejezetten megfizethető 449 Ft és 4999 Ft közötti áron.  

Forrás: Lidl

Egyelőre kérdéses, hogy hasonló reakciókat vált-e ki a vásárlókból a kollekció, mint Finnországban, ergo megismétlődik-e a legendás, 2011-es Tesco Fila táska-féle őrület.

A Lidl Magyarország mindenesetre máris nyereményjátékot hirdetett, melyben 10-10 pár papucsot és cipőt sorsolnak ki, alább a részletek.

[fbpost]https://www.facebook.com/LidlMagyarorszag/photos/a.264356243641153/3719380154805394/[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés