Kövess minket

Hiphop

Majd’ 2 milliárd forintnak megfelelő összeget követelnek Meek Mill-től a koncertjén agyonlőtt rajongóinak hozzátartozói

Két éves történet, bár messze még a vége.

Megosztva

Forrás:

2016. december 30-án két huszas éveiben járó fiatalembert lőttek le egy Connecticut-ban megrendezett Meek Mill fellépésen, pontosabban a fellépés helyszínéül szolgáló Toyota Oakdale Musical Theatre előtti parkolóban. Az áldozatok, Jaquan Graves és Travis Ward hozzátartozói a tragikus események után egy évvel, 2017-ben perbe fogták a philadelphiai rappert, mert szerintük őt (is) felelősség terheli a halálestek miatt, mivel a koncertet szervező Live Nation nem tudta megfelelően biztosítani a helyet, nem beszélve arról, hogy Meek szövegei túlságosan erőszakosak.

A múlt hét folyamán azonban nem várt fordulat következett be az ügyben, a családtagok ugyanis készek lennének visszavonni a keresetüket, amennyiben a rapper hajlandó nekik fejenként 3-3 millió dollárt fájdalomdíjként kifizetni. Ez ugyebár összesen 6 millió dollár, ami megközelítőleg 1,7 milliárd forintot jelent.

A rapper eddig nem kommentálta a The Blast internetes portál értésüléseit, egy 16 állomásos, jövő februárban kezdődő észak-amerikai turnét viszont bejelentett a minap, ami során az új, megjelenés előtt álló Championships című albumát mutatja majd be a közönségnek.

A lövöldözésben egyébként két másik illető is komolyabban sérüléseket szenvedett.

[vembed youtube=”MjVNagGKv24″ ](The Blast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés