Kövess minket

Hiphop

Majdnem Macaulay Culkin játszotta Eminem megszállott rajongóját a „Stan” videóban

Megosztva

Eminem „Stan” című kislemeze és a hozzá tartozó videoklip egy modern klasszikus. Eminem karaktertanulmánya egy őrült zaklatóról ma is épp olyan erőteljes, mint a megjelenése napján, és a dal címe még a „megszálott rajongók” hip-hop rövidítésévé is vált. A dal nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a klip is ilyen jól működött, amelyben Devon Sawa játszotta a címszereplőt. Sawa, akit leginkább a Végső állomás sorozat sztárjaként ismerhetünk, teljesen hátborzongató, mégis szimpatikus alakítást nyújt. Nehéz elképzelni, hogy valaki más ennél jobb munkát végezzen. Ennek ellenére most kiderült, hogy Macaulay Culkin volt Eminem eredeti választása a szerepre.

Sawa egy az Entertainment Tonight-nak adott interjújában árulta el ezt a kis háttérinfót. A színész elárulta, hogy ő volt a második választás Stan szerepére, miután Culkin visszautasította a szerepet. A rapper a Reszkessetek, betörők! sztárját akarta megszállott rajongójának szerepére. „Őszinte leszek: azt hiszem, először Macaulay Culkint keresték meg” – mondta Sawa. „Őt akarták, de ő nem volt elérhető, vagy nem akarta elvállalni, vagy bármi más.” Culkin akkoriban technikailag márnem volt színész, ami hozzájárulhatott a döntéshez. A gyereksztár 1995-ben vonult vissza Hollywoodból, és 2003-ig, a Party Szörnyek című filmig nem tért vissza a nagyvászonra. A „Stan” klipje eközben 2000-ben jelent meg.

Sawa Dr. Dre-nek tulajdonította, hogy megkapta a szerepet. Úgy tűnik, a producer látta Sawa-t az első Végső állomásban, és úgy gondolta, hogy jól illene hozzá az őrült fan szerepe. „Ez az egyik legbüszkébb dolog, amiben részem volt” – tette hozzá a színész.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés