Kövess minket

Hiphop

Majdnem teljesen összeállt a Fekete Vonat

Elkezdtünk örülni, aztán mégsem.

Megosztva

Régen volt már 1998, amikor megjelent a Fekete Vonat eső lemeze. A Forró a vérem és a Hol van az a lány a fiatalok kedvence volt, játszották a rádiók, a zenecsatornák, és a zenekar is egy pillanat alatt híres lett. Nem sokáig voltak együtt, L.L. Junior korán kilépett a bandából, hogy szólókarriert kezdjen, de a megmaradt tagok, Fatima, Beat, és a Juniort helyettesítő Báró 2001-ig voltak együtt, utána pedig duóként próbálkozott Fatima és Báró. Röviden ennyi a Fekete Vonat története.

Na, de hát 2004 óta már 11 év eltelt, Junior még csak-csak bent maradt a köztudatban, Fatima 2012-ben visszatért Magyarországra, és egyben a zenei világba is a Voice tehetségkutatón keresztül. 2015-re pedig elérkezett az a pillanat, hogy a két alapító tag összeálljon. Beattel nem tudjuk, mi van, de Fatima és Junior úgy gondolták, régen is működött, most is működni fog.

Igazából nem annyira vagyunk elragadtatva se a zenétől, se a kliptől. Őszintén szólva, úgy ahogy van borzasztó. A zene az tucat, ha meghallgatunk egy Bruno Mars vagy egy Macklemore számot, ugyanezt a ritmust halljuk. A klip pedig… mintha New Yorkban fogatták volna, de igazából tudjuk, hogy valahol pesten felállítottak egy díszletet, ami a Nagy Almára hajaz. És mindezt megspékeli Till Attila búcsús ordibálása, mintha azt mondaná „Már csak egy hely van a körhintán…”

Mi örültünk volna, ha megtartják a klasszikus, igazi Fekete Vonatos vonalat. Reméljük ők is érzik, hogy nincs szükség a folytatásra!

Mindettől elvonatkoztatva, Fatima hangja még mindig gyönyörű!

[vembed youtube=”ucKD93zfjtM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.