Kövess minket

Hiphop

Majka: A trap zenét nem tudom privát meghallgatni, nekem minden dal ugyanolyan

Megosztva

Az idei Balaton Soundos fellépése előtt kapta el egy rövid interjúra Majkát az Index, melynek során arról is beszélt, hogy neki a trap zene túl egysíkú, ezért aztán nem is hallgatja azt.

Majka tavalyi BS fellépését vihar miatt le kellett mondani, idén viszont színpadra tudott állni, igaz egy elektronikus zenei act előtt, a belga Dimitri Vegas & Like Mike duót felvezetve. Majka állítása szerint egyáltalán nem hallgat elektronikus zenét (kivéve talán The Prodigy és Faithless), így kicsit ki is lógott a lineupból, dez interjúban azt is elmondta, hogy a trap zenét sem tenne be otthon soha.

A house és trap zene az, amit nem tudok privát meghallgatni. Hamarabb hallgatok meg valami country-t, mint ezeket a típusú zenéket. Trap cint használok dalokban, az „Azt beszélik a városban” is van trap cin, de ez az „igazi”, „klasszikus” trap zene, amit Drake-ék tolnak, ez a háromsávos óvodai mondóka ez más világ. Ebben is biztos van jó, nem akarok vén hülye lenni, hogy leszólom, de nekem minden dal teljesen ugyanaz, én nulla különbséget tudok tenni ezek között a dalok között” – válaszolta. Alább a teljes interjú.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés