Kövess minket

Hiphop

Majka kiakadt, amiért nem ő és Curtis nyerték az év hip-hop hangfelvételének járó Fonogram díjat

Az elismerést az AK26 vihette haza.

Megosztva

Forrás:

Mint megírtuk, csütörtök este osztották ki az idei Fonogram díjakat, melynek során az év hangfelvételének járó díjat az AK26 vihette haza a „Blöff„-ért. Ebben a kategóriában versenyzett Curtis & Majka & Király ViktorFüttyös” című dala is, Majka pedig igazságtalannak tartja, hogy végül üres kézzel kellett távozniuk.

Az amúgy közönségdíjnak számító kategória mellett az Év hiphop-albuma és felvétele részlegben is jelölt volt Majka, ezt Krúbi vihette haza. Csalódottságát egy Facebook posztban fejtette ki, ahol többek között a zsűri összetételét, pontosabban „hiphop-hoz való inkompetenciáját emelte ki”, valamint azt, hogy biztos azért nem nyert, mert nem volt elég benyalós. Szerinte ha a teljesítményt nézzük, akkor nekik kellett volna nyerniük.


„Miért is gondoltam ,hogy nyerhetünk a Fonogram gálán???? Az 5 főből álló zsűriben, akik az év hip hop hangfelvételéről döntöttek, az egyik Petőfi rádiós szerkesztő ( magyaráznom ezt sokat nem kell)
a másik egy olyan site vezetője ( Lángoló Gitárok ) ahol nagyítóval kell keresni a hip hopról szóló interjúkat, vagy az ehhez kapcsolódó szakértelmet , és a 3. egy trash metál zenekar basszusgitárosa… Már semmi esélyünk sem volt. Egy olyan országban élek ahol a teljesítmény totális ignorálása alap , ha nincs melle megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás. Mielőtt a sok barom nekiállna észt osztani arról ,hogy már megint nyafogok, tájékoztatom őket ,hogy ez az én oldalam, ahol az én gondolataim , problémàim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik tessék nyugodtan elhúzni a picsaba … ( vagy lehet küzdeni almokat megvalósítani , és aztán eltűrni , hogy jöjjön egy két seggarc és kicsikét belerondítson! ) písz…
Gratulálok minden nyertesnek!”

Curtis egy pár fokkal nyugodtabban reagált a bukóra, mint a Blikk kérdésére elmondta:

„Majka Las Vegasban van most, de beszéltem vele a díjátadó előtti estén. Ő is ezt mondta, amit én: sosem kapjuk meg a szakma elismerését, de a közönségdíjban mindketten bíztunk, reménykedtünk. Ám azt végül az AK26 vitte haza, és végül is szerintem nem került rossz helyre a díj, őket is szereti a közönség, és én is jóban vagyok a csapat tagjaival.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés