Kövess minket

Hiphop

Majka szerint azért nem tud a hazai politikai ellenzék előrébb jutni, mert olyanok képviselik, mint Funktasztikus

Az ózdi rapper azt sem érti, miért üldögél valaki otthon, hogy zenéljen.

Megosztva

Forrás:

Funktasztikus legfrissebb, Focializmus című klipjének apropóján már többen elmondták a véleményüket a magyar hiphop és a nagybani politika meglehetősen sekélyes kapcsolatáról, ám arra talán senki sem számított, hogy pont a TV2 alkalmazásában álló médiaceleb, Majka fogja megmondnai a „frankót” ebben a kérdéskörben.

Pedig de! Néhány nappal ezelőtt ugyanis egy Facebook kommentben arról értekezett, hogy (részben) Funktasztikusnak is köszönhető az, hogy a hazai ellenzék nagy igyekezetében nem tud előrébb jutni az elmúlt szavazások során. Ez azonban csak a felütés volt, itt még nem állt meg a valóságshow győztesből szereplőből pop-zenésszé avanzsált ózdi hős: Funk szemére veti, hogy ki kellene mozdulnia a négy fal közül, mert cinkes, ha valaki otthon üldögél, és a saját stúdiójában zenélget tizenöt éve.

Természetesen a válasz sem váratott túl sokat magára. Funk tegnap egy terjedelmes bejegyzést tett közzé, amit alább olvashattok is, de egy részt mindenképpen érdemes kiemelni belőle. Egy 2012-es Origo cikkről van szó, melyben Majka azt fejtegeti, hogy Funk Magyarország kevés hiteles előadóinak egyike, nem úgy mint a műmájer, gengszterkedő arcok.

[fbpost]https://www.facebook.com/funkfundamental/photos/a.753049738066949/2350051508366756[/fbpost]
Nagyot fordult vele a világ.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés