Kövess minket

Bulvár

Majka szerint egy előadóművésznek a mindenkori ellenzéket kell képviselnie

Megosztva

Forrás: Facebook / Szijjártó Péter

Elárulta Majka, hogy pontosan miről beszélgettek Szijjártó Péter külügyminiszterrel azon a találkozón, amelynek megörökített egyik pillanata (lásd fent) igen nagyot ment a magyar interneten. “Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre.
Ő énekelni, én hallgatni
” – írta a miniszter a képhez, de mivel ennél többet nem osztott meg, eddig nem igazán lehetett tudni, hogy pontosan miért találkoztak.

Majka most Blikk kérdésére elmondta, hogy a “zeneipar megmentéséért” lobbizott, arról beszélgettek, miként lehetne ismét beindítani a nagykoncerteket, amire a Majka szintű előadók várnak. A rapper elmondta a tapasztalatait és az észrevételeit, és javaslatot is tett annak kapcsán, hogy szerinte a kormány miben tudna segíteni nekik. Azt tudja, hogy nem Szijjártó az illetékes az ügyben, de ígéretet kapott rá, hogy a miniszter eljuttatja a javaslatait a “megfelelő helyekre”. Majka hozzátette, hogy régóta ismeri a politikust, a gyerekei imádják a zenéjét is.

A zenész arra is reagált, hogy a neten sokan betámadták, kormányközeli előadónak titulálták, aki eladta magát. “Persze, megkaptam, hogy Kossuth-díjat akarok, meg benyalok a kormánynak. Mindig meglep az emberek reakciója  Tudni lehet rólam, hogy nem dicsérem a kormányt” – mondta, és hozzátette, sosem lesz kormányközeli zenész, most és a jövőben sem. Szerinte egy előadóművésznek a mindenkori ellenzéket kell képviselnie.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés