Kövess minket

Hiphop

Majka továbbra is az elvesztett Fonogram díján kattog, a zsűrit szakmaitlannak tartja

A Fonogram szervezője közben visszaszólt.

Megosztva

Forrás:

Újabb körhöz ért a Majka vs. Fonogram online szájkarate. Az egész azzal indult, hogy az előző hét csütörtökön megrendezésre került zenei díjátadón Majka & Curtis & Király Viktor „Füttyös” című dala egyetlen egy díjat sem vitt haza, pedig több kategóriában is jelölt volt, helyette az AK26 és Krúbi győzedelmeskedtek. A dal készítői ezt szomorússággal és csalódottsággal konstálták, de míg Király Viktor és Curtis nyilatkozatai egy elkeseredett vállrándítással voltak egyenértékűek, addig Majka nagyon kiakadt és hosszú Facebook posztban ment neki a zsűrinek. Ebben leírta, hogy az öt fős zsűriből három biztosan nem ért a hip-hop zenéhez, és azt is megpedzegette, hogy a díjak elnyeréséhez egyfajta durva seggnyalás szükséges, amiben ő persze nem vesz részt.

Nem is kellett sokat várni a válaszra, a Fonogramot szervező MAHASZ elnök, Szűts László így reagált a kritikákra: „Hallottam Majka nyafogásáról, de nem foglalkozunk vele. Akkor nyilván nem volt felháborodva, amikor két kategóriában is jelöltük, mint ahogy akkor sem kérdőjelezte meg a zsűri szakmaiságát, amikor 2005-ben és 2013-ban megnyerte a Fonogramot.”

Majka persze mindig készen áll az online bokszra, szóval jöhetett a következő környi Facebook poszt. Kifejtette, hogy hiába döntik meg a rekordokat, valamiért nem játssza a zenéiket a Petőfi Rádió és a Fonogram sem díjazza őket, és habár 2013-ban tényleg nyertek, az közönségdíj volt, nem zsűri által odaítélt, és a 2005-ös sem számít, mert az meg nem volt profin megszervezve, vagy valami ilyesmi. „Majd most nyafogásnak tűnik,hogy elmondom az igazat? Innen meg getzisegnek ,hogy ti nem vagytok sem objektívek, sem szakmaiak. Nem bántana a dolog , ha nem a legrangosabb zenei díjnak lenne pozíciónalva ez díj.. Ez a díj viszont a kőkemény magyar valósággá nőtte ki (le)magát” – írta.

[fbpost]https://www.facebook.com/majkahivatalos/posts/2172935519408155[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés