Kövess minket

Aztaa

Majkával akar bokszolni noÁr 

Megosztva

Molnár „noÁr” Áron színész / szociálisan tudatos rapper kihívta egy bokszmeccsre a műsorvezető / kissé kevésbé szociálisan tudatos rapper Majkát.

Az ütközet apropója az lenne, hogy NoÁr győzedelmeskedett az RTL-en futó Sztárbox legutóbbi évadának középsúlyú kategóriájában, és ennek örömére meg akarja mérettetni magát Majkával, aki anno az első évadban kapott övet.

Szevasz, Majka! Hallottam, hogy visszaigazoltál az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak téged egy bokszmeccsre, hogy a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övedet elnyerhessem tőled!” – mondta noÁr egy liftben felvett videóban, amiben hozzátette, hogy az RTL producereinek tetszik az ötlet, szóval csak Majkán múlik, hogy lesz-e bunyó.

És, mivel rajta múlik, úgy tűnik, hogy nem lesz, hisz így válaszolt:

Áron!! Az ég áldjon meg !!! Hát most ezt hogy ??? Vasárnapra ezt mééé’ találtad ki? Ember !! Most jövök a templomból!!!” – poénkodott, majd elmondta, hogy nincs ideje a felkészülésre, és inkább vállalja a Sebestyén Balázs az ütközetet – aki amúgy szintén visszautasította ezt.

Majka a posztjában Curtisnek is beszólt, mikor azt írta, utalva a korábbi rapper haverja Sztárboxos vereségére, hogy: „Persze, lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, sz*rna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen… És ezt nem tudnám”.

Ezután még ment az oda-vissza beszólogatás, noÁr felajánlott egy 2025-ös dátumot Majkának, de a emberünknek tele a naptár, szóval legközelebb 2037-ben tudná vállalni a bunyót.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés