Kövess minket

Hiphop

Május végén érkezik Tkyd önéletrajzi könyve, a „Félelem és Életerő”

Megosztva

Forrás: TKYD

Százhetven oldalas, fényképekkel gazdagon illusztrált könyv jelenik meg a hónap végén Tkyd-ről, a győri Bloose Broavaz kiadó veterán rapperéről.

A FÉLelem és ÉLETerő című könyv klasszikus értelemben (is) önéletrajzi műnek tekinthető, hiszen Kyd vette sorra, majd vetette papírra az elmúlt évtizedek legfontosabb történéseit – kisgyermekkorától kezdve egészen mostanáig. A könyvben központi helyet foglal el – magától értetődő módon – a zene, de a világ egyéb dolgai, illetve személyes gondolatok is bőségesen terítékre kerülnek. No igen, a nagy munkában azért segítsége akadt a pápai előadónak, méghozzá a BB menedzsere, HP, azaz Hámori Péter személyében, aki még a nyomdába küldés előtt alaposan átnézte és kicsinosította a már kész kéziratot.

‼️ Könyvvel kapcsolatos infók ‼️📖 Mától tudtok utánvétellel is könyvet rendelni a webshop-ban, illetve természetesen…

Posted by TKYD on Monday, May 3, 2021

Így jött végül össze a fent említett százhetven oldalnyi tartalom, harminc különálló fejezetre osztva. Mint azt HP-től megtudtuk, minden fejezet telis-tele van olyan Tkyd idézetekkel, melyek az éppen tárgyalt életszakaszhoz szervesen kapcsolódnak, kötődnek. A FÉLelem és ÉLETerő ezeken a szövegrészleteken kívül egyébként még nagyjából hetven fényképet is tartalmaz.

A könyv megrendelhető a Bloose Broavaz webshopjából 3800 forintos egységáron; az előrendelés során megvásárolt könyvek május 25-én, kedden kerülnek majd a postára.

Alább pedig Tkyd és a Halott Pénz zenekar legfrissebb közös szerzeményét csekkolhatjátok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés