Kövess minket

Hiphop

„Make America Crip Again” lesz Snoop Dogg következő projektjének a címe

És már jövő héten hallgathatjuk.

Megosztva

Forrás:

Termékeny évet tudhat maga mögött Snoop Dogg. A nyugati-parti rap legenda a nyáron jelentette meg sorban tizenötödik stúdió albumát, Neva Left címmel, melyen hosszú karrierjének szinte az összes állomását újraélte. Mindeközben nem felejtett el a fiatalokkal is konnektelni, A$AP Ferg friss lemezén is kapott például egy verzét, ahol ismét kihangsúlyozta Kalifornia melletti hűségét. Legújabb projektje pedig a város bandáinak világába kalauzol el minket.

Snoop Instájára töltötte fel a „Make America Crip Again” borítóját, a leírásba pedig annyit írt egy pár tűz emoji kíséretében: „Október 27 új Snoop Dogg„. 

[instagram]BaPO0UUD3fh[/instagram]

Egyelőre nem lehet tudni, hogy egy új albumról, vagy csak egy sima dalról van szó, de a rajongók máris kombinálnak. A cím és a borító egyszerre utalás Snoop középsulis Crips tagságára, és Donald Trump kampányszövegére, de a kék színt a Demokrata párt is használja, így pedig még tisztább az üzenet.

Ha már Trump, Snoop nemrég Eminemet is megdicsérte az elnököt szétszedő freestyle-jáért, de hogy az érkező Snoop cucc mennyire lesz politikailag túlfűtött az a hónap végén kiderül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés