Kövess minket

Sport

Manny Pacquaio a terroristák célkeresztjében?

A Fülöp-szigeteki elnök szerint el akarták rabolni a bokszolót.

Megosztva

A Fülöp-Szigetek egyik, ha nem a leghíresebb és legnépszerűbb embere Manny Pacquaio, aki sportpályafutása után politikai babérokra tör. A világbajnok bokszoló nem csak hazájában, de az egész világon nagy tiszteletnek örvend, szinte mindenütt ismerik a nevét.

Pont, ezért lett állítólag egy Fülöp-szigeteki terrorszervezet elsőszámú célpontja. Az ország elnöke, III. Benigno Aquino, tegnap egy sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy tudomásuk szerint az Abu Sayyaf nevű terrorista brigád több hónapja tervezi a bokszoló vagy valamely’ gyermekének elrablását.

A szervezet, mely az utóbbi időben több ember elrablásáért is felelőssé tehető, különösen kegyetlen, nem riad vissza a gyilkosságtól sem. Egy kanadai férfit ebben a hónapban lefejeztek, miután nem fizették ki az érte kért váltságdíjat.

Pacquaio-val azonban más terveik voltak, legalábbis az elnök szerint. Az Ő elrablásával, több bebörtönzött társuk szabadon bocsájtását akarták elérni.

Az ökölvívó eddig még nem reagált a hírekre, de a szituáció meglehetősen ijesztő, még akkor is, ha a rendőrség elviekben mindet tud az Abu Sayyaf terveiről…

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés