Kövess minket

Aztaa

Manny Pacquiao simán verte Adrien Bronert, majd kihívta ismét Floyd Mayweathert

De Money nem akar visszatérni.

Megosztva

Forrás:

Manny Pacquiao még 40 évesen is képes meglepetést okozni, hisz a filippínó bunyós simán verte Adrien Bronert szombat este a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában. Broner trash talkban elég erős volt a meccs előtt, a ringben viszont már közel sem tudott virítani, mindössze 50 tiszta találata volt, míg Pacquiaónak 112. Pacquiao tehát egyértelmű pontozással húzta be hatvenegyedik győzelmét. A pontozók ráadásul kifejezetten nagylelkűek voltak (117-111 és 116-112 volt az arány), hisz Broner a végén gyakorlatilag a túlélésre játszott.

Íme egy kemény találat a meccsből.

[twitter]https://twitter.com/HarrisonKlopp/status/1086872404155031552[/twitter]
Pacquiao tehát formában van, győzelmi mámorában pedig gyorsan megragadta az alkalmat, hogy visszavágóra hívja ki Floyd Mayweathert, aki ellen elég unalmas ütközetben kapott ki még 2015 májusában. Floyd nevében Leonard Ellerbe, a Mayweather Promotions igazgatója válaszolt: Floyd visszavonult, a pénz nem minden, és nem tér vissza – így lehetne összefoglalni mondandóját. A „pénz nem minden” rész mondjuk kicsit ironikus Money esetében, de a lényeg, hogy az amerikai nem akar ismét kiállni Manny ellen.

A győzelem után egy nappal sajnos az élet yin-yang szabálya rondított bele Pacquiao örömébe, hisz míg ő Vegasban ünnepelt, betörtek a házába és kirabolták, a rendőrök egyelőre nem közölték, hogy mi tűnt el a Pacman Los Angeles-i otthonából. Ki tudja, lehet a bünözők nagy Broner fanok.

[twitter]https://twitter.com/StevieAngeles/status/1087212395347365888[/twitter]
(ESPN, Complex, Player)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés