Kövess minket

Sport

Manny Pacquiao visszatér a ringbe?!

Menedzsere, Bob Arum szerint Manny Pacquiao, a profi ökölvívás egyik legnagyobb alakja még az idén visszatér.

Megosztva

A 37 éves váltósúlyú Fülöp-szigeteki bokszoló (58 győzelem/2 döntetlen/6 vereség) – aki nyolc súlycsoportban is világbajnok lett – április 10-én vonult vissza, miután Las Vegasban egyhangú pontozással legyőzte az amerikai Timothy Bradleyt.

„Manny vissza akar térni. Az a probléma, hogy ezt csak akkor teheti meg, ha nem zavarja a szenátusi feladatait” – nyilatkozta az ESPN-nek Bob Arum, aki arra utalt, hogy Pacquiao egy ideje már a politikai karrierjét építi, eleinte a Fülöp-szigeteki törvényhozás alsóházának tagja volt, majd bekerült a szenátusba.
A promóter elárulta, hogy eleinte október 15-re tervezték a következő mérkőzését, de az ökölvívónak a költségvetési szavazás miatt a hazájában kell tartózkodnia abban az időszakban. Most október 29-re vagy november 5-re keresnek helyszínt az összecsapáshoz, de ahhoz ragaszkodnak, hogy Las Vegasban legyen a mérkőzés.

„Szeret harcolni, és szereti a figyelmet is” – vélekedett Arum. A részletekről elmondta, hogy Pacquiao a Fülöp-szigeteken végezné a felkészülést, és csak a meccs előtt bő két héttel utazna az Egyesült Államokba.

„Manny számára elsődleges, hogy teljesítse szenátori feladatait, de hiányzik neki az edzés és a boksz. Az edzés számára stresszoldás is egyben, olyankor sokat változik a hangulata, boldogabb lesz tőle” – mondta Pacquiao tanácsadója, Michael Koncz. Hozzátette: felvették a kapcsolatot a szenátus elnökével, hogy megtalálják a megfelelő időpontot a meccsre.
Pacquiao ellenfele egyelőre nem ismert.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés