Kövess minket

Bulvár

Manuel koncert közben küldte el melegebb éghajlatra az egyik nézőjét, szerinte a srác megérdemelte a leteremtést

Megosztva

Manuel keményen beszólt az egyik koncertjén egy srácnak a közönségből, de mint elmondta, meg volt az indoka rá.

A lenti videó eredetileg Redditen jelent meg, gyakorlatilag az látszik rajta, hogy Manuel az éneklését megszakítva bemutat majd káromkodva elküldi melegebb éghajlatra az egyik bulizót, akinek a reakcióját sajnos nem látjuk.

Az eredeti videóhoz azt írták, hogy egy grimasz miatt reagált így Manuel, de az egyik Instagram Story-jában elmondta, hogy a srác ennél sokkal tiszteletlenebb volt.

Kikerült egy videó a Redditre, ahol elküldöm a kurva anyjába az egyik ottlévő úriemert, aki az utolsó számnál elkezdett mutogatni és beszólogatni. Ez egy jó pillanat lett volna, és énis szerettem, de elrontotta ez a csávó, és igen visszaszóltam neki a saját stílusomban. Ez van gyerekek, nem tudom, hogy kellett volna kezelni egy ilyen helyzetet, de szerintem az a paraszt, aki odajött és elbaszta a bulit és a hangulatot” – mondta.

Manuel azt is kifejtette, hogy jelenleg az RTL Klub új műsorát, a The Voice-t forgatják, ahol ő is zsűritag, a fellépéseivel együtt pedig elég kevés idő jutott az alvásra, ez is okozhatta azt, hogy ennyire ingerülten reagált a srác cukkolására.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés