Kövess minket

Aztaa

Már a bemutatóján betört a Tesla „törhetetlen” üvegű új cyberpunk jövőkocsija

Hupsz.

Megosztva

Forrás:

Befektető, üzletember, feltaláló, és mémlord, Elon Musk bemutatta a Tesla legújabb járgányát, az iszonyat masszív Cybertruck-ot, de a leleplezésbe csúnya baki csúszott.

A Cybertruck gyakorlatilag úgy néz ki, mintha egy ’80-as évekbeli cyberpunk filmből lépett volna elő, négyszögletes dizájnjával, és piros csíklámpáival. A futurisztikus elektromos pickup kevesebb, mint 3 másodperc alatt gyorsul közel 100 km/h sebességre, és 40 ezer dollárba kerül (kb. 12 millió forint). 

Forrás:

Elon azt is beígérte, hogy a járgány teljesen golyóálló, ennek prezentálására pedig a színpadra hívta a Tesla vezető tervezőjét, Franz vol Holzhausesnt, hogy dobja meg az autó ablakát egy vasgolyóval. Talán kitaláljátok mi történt, igen az ablak csúnyán betört. „A k***a életbe!” – mondta kínosan Franz, miközben a bemutatón ülő közönség megdöbbent. Elon elviccelte a dolgot,hogy „legalább nem tört be teljesen„, majd megpróbálták egy másik ablakkal, amit szintén csúnyán bezúztak. Elon picit megilletődve hozzátette, hogy majd kijavítják a hibát, amire lesz idejük, mivel a Cybertruckot csak 2021-től kezdik gyártani.

Alábbi videón a kínos pillanat.

[vembed youtube=”6maUvgt3tCQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés