Kövess minket

Tech

Már a Twittert is megelőzte a Snapchat és lehet jönnek a 3D-s szelfik

Megállíthatatlan a fiatalok Facebookja.

Megosztva

A Snapchat már a Twittert is megelőzte a napi felhasználók tekintetében – írja a Bloomberg belső informátoraira hivatkozva. Az eltűnő képeket és üzeneteket használó applikációt mostanra már 150 millióan használják naponta, ráadásul nagyrészük a reklámozóknak fontos fiatalokból áll. A Twitter ezzel szemben körülbelül 136 millió napi felhasználót tud felmutatni.

A korábban második legnagyobb közösségi oldal több átalakításon is átesett mostanában, például kicsit enyhítettek a 140 karakteres üzenet limiten, de úgy tűnik ez sem segít azon, hogy erőre kapjanak. A cég vezérigazgatója, Jack Dorsey nemrég pont a Snapchatet dícsérte, egész konkrétan „nagyon modern„-nek nevezte, ráadásul elismerte, hogy a Twitter kissé zavaros tud lenni néha, és muszáj azon dolgozniuk, hogy vonzóbbá tegyék a felhasználók számára.

Eközben a Snapchat titokban megvásárolta a Seene nevű céget, mely egyfajta 3D-s Instagram oldalként funkcionált eddig. A felhasználók térhatású képeket készíthettek és tölthettek fel az appon keresztül, ilyesmiket, mint ez a kutyus itt:

A Snapchat nagy valószínűséggel a nagysikerű filtereket akarja majd feldobni ezzel a technológiával, tehát ki tudja, lehet nemsokára már térhatású szelfiket is küldözgethetünk az appon belül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés