Kövess minket

Hiphop

Már csak az utolsó utáni simítások vannak hátra a tavaly elhunyt Kripton posztumusz albumán

Hamarosan megjelenés a digitális platformokon.

Megosztva

Forrás:

Alig több mint egy évvel ezelőtt szabályosan sokkolta a hazai hiphop közösséget a megrázó hír, miszerint az Autenthic Beats Records marosvásárhelyi származású tagja, Kripton tragikus hirtelenséggel itt hagyott bennünket. A sajnálatos eset kapcsán akkor Pataki – alias P’ Da Boomhead –, a kiadó feje megkeresésünkre elmondta, hogy a 26 éves korában elhunyt emszí halála előtt első szólólemezén dolgozott, melyet végül hosszadalmas utómunkát követően nemsokára nyilvánosságra hoznak.

Minderről néhány órával ezelőtt számoltak be az Autenthic Facebookos oldalán, hivatalos megjelenési dátum nélkül, de egy részletes számlistával megfejelve a posztot. A posztumusz album összesen 17 számot tartalmaz, jópár közreműködővel, akik közül Báró Maszkura szerepeltetése amennyire meglepő húzás, olyannyira örvendetes is – pláne két trekkben.

[fbpost]https://www.facebook.com/autentikbeats/photos/a.877127492371277/2313944872022858/?type=1&theater[/fbpost]

Az eredeti tervek szerint a cucc kazetta formátumban jelent volna meg, akárcsak az azóta feloszlott, P’sKlasszikus széklet anyag is, ám ezzel szemben – első körben legalábbis – digitálisan, majd a későbbiekben (talán) bakeliten lesz beszerezhető.

[vembed youtube=”wyuMWnP2xGU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés