Kövess minket

Film

Már forgatják a Space Jam 2-t?!

És, hogy ki veszi át MJ helyét? Rögtön kiderül! Vagy nem…

Megosztva

1996-ban mutatták be világszerte a mozikban a Space Jam című filmet, hogy aztán mindenütt óriási sikert arasson. Természetesen, nálunk Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendett a mozi, a mai napig gyakran kerül műsorra a tv-ben is. A filmben, az NBA akkori legjobbjai szerepeltek (Charles Barkley, Patrick Ewing, Larry Johnson, Mugsey Bogues és Shawn Bradley)  a Looney Tunes legendás mesefiguráival együtt. Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa és Cucu Malac mellett feltűnt még a filmben Larry Bird és Bill Murray is. Nem gyenge névsor, még akkor is, ha a karakterek fele csupán rajzon létezik.

A mozi igazi kasszasiker volt, összesen 230 millió dollár bevételt hozott a készítő Warner Brothers stúdiónak.
Az elmúlt évek során gyakran lehetett különböző híreszteléseket hallani, hogy elkészül a folytatás is. Ezek azonban nem bizonyultak valósnak, annak ellenére, hogy már az új főszereplő személyét is sokan biztosra vették. Akkor, Kobe Bryant tűnt a legjobb választásnak, mindenki azt hitte, hogy Ő veheti át Jordan helyét a flúgos firkák között. Ebből viszont nem lett semmi, Kobe pedig idén visszavonult.

Most, úgy fest, hogy valóban elkészül a folytatás. Sőt, egyes hírek szerint már a forgatás is zajlik, teljes titoktartás közepette. A Looney Tunes csapata adott, de hogy ki lesz MJ utódja a zűrös kalandok során, azt még nem tudni biztosan.

Csak majdnem biztosan! Egyelőre, értsd: amíg meg nem cáfolják, úgy tűnik LeBron James lesz a befutó. Steph Curry neve merült még fel a készítőkben, aki szintén jó választás lett volna, tudván, hogy jelenleg Ő az egyik legnépszerűbb (és legjobb) játékos az NBA-ben.


A filmet az Justin Lin rendezi, akinek a Halálos Iramban 6, és a Star Trek Beyond a két legfontosabb munkája, eddig.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés