Kövess minket

Tech

Már gépről is tudod küldeni a DM-eket Instagramon, elindult az asztali chatelés

Ideje volt.

Megosztva

Forrás: Instagram

Fontos update érkezett az Instagram PC-verziójához: mostantól gépen is lehetőségünk van az üzenetváltásra – írja a The Verge.

A rég várt funkció tesztelése januárban kezdődött meg, most áprilisban, egészen pontosan április 10-én pedig megtörtént az átállás, így ha laptopunkon vagy asztali számítógépünkön instázunk, a jobb felső sarokban lévő sávban már láthatjuk a telefonról ismert, papírrepülőszerű kis ikont, amire rákattintva bejönnek az eddigi beszélgetéseink. 

Forrás:

Mi is beszlájdoltunk a DM-ek közé, hogy teszteljünk és lényegében kimondható, hogy a PC-s teljesen megegyezik a telefonos verzióval, bár az élmény mégsem ugyanaz, nem mellesleg a frissítés fogyatékossága, hogy eltűnő üzeneteket küldeni és fogadni sem tudunk. Amikor egy ilyet kapunk, az „Eltűnő üzenet – Az ilyen típusú üzenetek megtekintéséhez használd az Instagram alkalmazást.” szöveg látható a képernyőn.  

Ettől függetlenül tudunk küldeni szívet, kapunk egy pakknyi emojit és természetesen képeket és videókat is csatolhatunk, bár ez sem annyira kényelmes, mint telefonról. Végül, de nem utolsó sorban posztokat és sztorikat is továbbíthatunk, ez ugyanúgy a fent említett kis ikonra való kattintással lehetséges az adott bejegyzésnél. 

Forrás:

[twitter]https://twitter.com/instagram/status/1248614425470185472[/twitter]
(The Verge)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük