Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Már “Kim Kardashian orgazmusa” illatú gyertya is létezik

Már “Kim Kardashian orgazmusa” illatú gyertya is létezik

Offmedia- 2021.04.07. 16:36

A válófélben lévő Kim Kardashian, aki amúgy a Forbes számításai szerint nemrég dollármilliárdos lett, szexi csomagot kapott barátnőjétől, Gwyneth Paltrow-tól.

Paltrow a saját, GOOP nevű márkájának a termékeit küldte el, az ajándékcsomaggal valószínűleg Kim jelenleg nem túl mozgalmas szexuális életét akarta felfrissíteni, hisz a doboz egy Nécessaire síkosítót, és egy igen nagy méretű, kétoldalas vibrátort is tartalmazott. A frissen egyedülálló celebnek egy valóban egyedi terméket is küldött a színésznő, méghozzá egy illatgyertyát, mely a doboza szerint “Kim Kardashian orgazmusának” illatát árasztja magából. Azt nem tudni, hogy Paltrow honnan tudja, hogy milyen illata van Kim orgazmusának, de mindenesetre Kim alig várta, hogy kipróbálja, hisz azt posztolta, hogy soha ennyire nem izgult még egy illatgyertya kipróbálása előtt.

A terméket normál halandó nem veheti meg, de a GOOP “sima”, nem Kim Kardashian orgazmus gyertyákat is árul, átszámítva kemény 28 ezer forintért, amire akkora a kereslet, hogy jelenleg várólistára kerül, aki rendel belőle.

(Dazed)

Hozzászólások

Érdekes lehet