Kövess minket

Sziget

Már meg is van a következő Sziget dátuma

Közben idén újabb látogatórekord született.

Megosztva

Idén mintegy kétszáz országából érkeztek Magyarország első számú turisztikai attrakciójára, a Sziget fesztiválra, Nigériától Vietnámig, Katartól Gibraltárig, a Marshall szigetektől Libanonig, Kínától az Elefántcsontpartig. Az idei év ráadásul a tavalyi 430 ezres látogatórekordot is megugrotta, ugyanis idén 496 ezren voltak kíváncsiak az előadókra vagy / és a különleges hangulatra. A 7 napból 3-nál a megtelt táblát is ki kellett tenni. Ráadásul az első napon lévő rossz időt és a zárónap hajnalakor bekövetkező esőt leszámítva az időjárásra se lehetett panasz.

Az utolsó napot idén is látványos EndShow zárta, a holland dj, Hardwell vezetésével, ötven lánggéppel, tizenhat konfetti- és szerpentingéppel, lézergépekkel, óriáslángokkal, száz darab színpadi csóvával és a színpadon 350 robotlámpával. A show végén a tűzijátékot 350-400 montázs alakította, a közönségnek húszezer világító rudat osztottak ki.

Az új, szigorított beléptetési rendszer visszatartó erejének következtében több mint a felére csökkent a kisebb bűncselekmények, sátorfosztogatások, lopások száma. A 2017-es fesztivál pontos dátumát pedig már el is árulták a szervezők, jövőre 1 nappal korábban, augusztus 9-én kezdődik az esemény, és 16-án lesz vége.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés