Kövess minket

Hiphop

Már MEGINT Cardi B nevét üvöltötték csalódott Nicki Minaj rajongók, miután MEGINT elmaradt egy koncertje

Ezúttal Dublinban.

Megosztva

Forrás:

Egyre foghíjasabb Nicki Minaj idei európai turnéja, egymás után maradnak el a fellépések, a legutóbbi áldozat Dublin volt.

A rapper február végén kezdte koncertsorozatát az öreg kontinensen, mely már az indulása előtt problémákkal küzdött. Elsőként a fellépőkben voltak változások, 6ix9ine a bebörtönzése miatt nem tudott részt venni a turnén, majd Future lett lecserélve a tavaly berobbant Juice WRLD-re. Ezzel még nem is lett volna akkora probléma, de a második, pozsonyi állomást le kellett fújni, miután kiderült, az arénában nem tudnak elég áramot biztosítani a shownak. Hasonló probléma merült fel a francia Bordeaux-ban is, most pedig a március 15-re meghirdetett dublini fellépés ment a kukába, igaz itt nem az árammal volt gond.

A promóterek tájékoztatása szerint az erős ír hullámok miatt nem érkeztek meg időben a színpadelemeket szállító kamionok, ezért Nicki kénytelen volt lefújni a bulit. A rajongóktól azt kérték, hogy tartsák meg a jegyüket, mert a koncert új dátumot kap majd.

Ez viszont nem mindenkit nyugtatott meg, dühös rajongók Nicki, fogalmazzunk szépen, „konkurenciájának”, Cardi B-nek a nevét kezdték skandálni, amolyan kicsinyes bosszúként.

[twitter]https://twitter.com/PopCrave/status/1106635095866261511[/twitter]
Az ötletet amúgy a francia fanoktól vették, akik pont ugyanezt tették az ő koncertjük elmaradása után. 

[twitter]https://twitter.com/imchakib/status/1104506129495646208[/twitter]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés