Kövess minket

Stílus

Már pólón is hordható az Instagram két titánjának összecsapása

Az évezred harca divatot inspirált.

Megosztva

Forrás:

Miután előző héten egy tojásról készült kép megelőzte Kylie Jenner korábbi csúcstartó posztját az Instagram nagy lájkversenyében, csak idő kérdése volt, hogy az aktuális mémekre és popkult trendekre rendszeresen ráugró PizzaSlime brand mikor próbál a történelmi pillanatból hasznot húzni.

Ez a márka volt az, mely Lil Xan előnytelen puszis képét rányomta egy párnahuzatra, hogy bárki odabújhasson hozzá, és Noah Cyrus könnyeit is áruba bocsátotta, potom 12 ezer dollárért.

Ezúttal egy sima pólómintában dolgozták fel a titánok harcát, Kylie és a Tojás egy vintage bootleg boksz pólók grafikáira hasonlító dizájnon néznek egymással farkasszemet (átvitt értelemben mondjuk, hisz egy tojásnak nincs is szeme, Kylie pedig nem is figyel a tojásra a pólón). 

Az évezred összecsapása! Kylie Jenner Vs. Tojás. Szerezd be ezt a pólót, hogy mindig vissza tudj emlékezni a pillanatra, mikor ez a két legenda összebunyózott a legtöbb insta lájkért járó övért…és a tojás nyert!!!!” – olvasható a pólóhoz tartózó leírásban. A felsőért amúgy 40 dollárt kérnek, és itt lehet beszerezni.

Forrás:

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés