Kövess minket

Aztaa

Már pornóparódia is készült Bernie Sanders fázós mémjéből

Megosztva

Forrás: Pornhub

Bernie Sanders nem lett amerikai elnök, de Trump távozása után mégis vele volt tele az internet Joe Biden helyett, köszönhetően egy képnek, amin aranyos papakesztyűket viselve, kezeit a térdén pihentetve, látszólag elég fázósan ül a demokrata elnök beiktatási ünnepségén. A világ azonnal beleszeretett a fotóba, és órák alatt filmjelenetekbe, albumborítókra, és a legkülönfélébb szituációkba photoshoppolták oda a szociáldemokrata politikust és Vermont állam szenátorát.

[instagram]CKW6fo6FfPj[/instagram]
A hype-ot kihasználva Bernie a legberniesebb reakciót adta, megjelentetett egy merch pólót és pulcsit, rajtuk a felkapott mémmé vált fotóval, a bevételt pedig 100%-ban vermonti jótékonysági szervezeteknek ajánlotta fel, mondani se kell a drop nagyon hamar sold out lett. Eközben a fotón szereplő kesztyű készítőjét is lerohanták, több mint 13 ezer megkeresést kapott, hogy hol lehet beszerezni a téli melegítőt, de az amúgy vermonti tanárként dolgozó nő elmondta, hogy már nincs több. Bernie Sanders persze nem tartja különlegesnek a róla készült fotót, mint a Late Night with Seth Meyers showban elárulta, csak próbált figyelni a történésekre a beiktatáson, miközben a hideg miatt eléggé fázott.

[vembed youtube=”A7beCOs4yAw” ]A Bernie mém tehát feltűnt az internet és az offline tér szinte összes létező zugában, így talán nem meglepő, ha azt mondjuk, már fázós Bernie pornó is van. Szerencsére nem a szenátor arcképét montírozták oda egy hardcore jelenetre, ennél sokkal szofisztikáltabb megoldás született, egy felnőttfilmes színésznő, Elle Hell játszotta újra, erotikus formában Bernie didergését. Az egyik korábbi Bernie mémre utaló I’m Once Again Asking You to Cumcímű videó a JOI kategóriába tartozik, tehát a Elle a maszturbáló nézőhöz beszél közvetlenül, miközben szépen lassan lehámozza magáról a Sanders által viselt ruhákra hasonlító rétegeket.

[twitter]https://twitter.com/TheElleHell/status/1352485508505604096[/twitter]
A saját bevallása szerint is Sanders támogató Elle a vetkőzés közben több áthallásos utalást is tesz a politikus baloldali nézeteire és az amerikai munkásosztály küzdelmeire. „A pornónak nem kell mindig szexinek lennie, néha lehet mókás és vicces is. Végül is mindegy, hogy nevettél, vagy elélveztél a videótól, esetleg mindkettő, lényeg, hogy jól érezted magad” – mondta az alkotásról.

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés