Kövess minket

Hiphop

Már több mint 10 milliárd dollárt követelnek Travis Scottól az Astroworld tragédia miatt

Megosztva

Egy houstoni ügyvéd újabb 1547, az Astroworld fesztivál tömegszerencsétlenségében érintett ember ügyét karolta fel, így már összesen 2600 ember indítványozott pert Travis Scott és a fesztivált szervezők ellen.

A héten beadott perindítványban iszonyat nagy összeget, összesen 10 milliárd dollárt követelnek a károsultak, de a többi perrel együtt még ennél is több pénzt próbálnak bevasalni a szervezőkön. A fesztiválszervezők mellett Travis Scott és a cégei, a Live Nation, és Drake is meg vannak nevezve, mint felelősök.

Az ügyvéd, Brent Coon azt állítja, hogy a jogi ügyek mellett rendezvényszervezéssel is foglalkozik, így tisztában van vele, hogy miként kell lebonyolítani egy tömegrendezvényt, ezért is tartja magát alkalmasnak arra, hogy bebizonyítsa, a 10 halálesetet okozó tragédiát el lehetett volna kerülni megfelelő odafigyeléssel és felkészüléssel.

Szintén a héten Travis Scott arra kérte a bíróságot, hogy dobják vissza az ellene, és a cége ellen irányuló pereket, mivel nem tartja magát felelősnek a tragédiáért.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés