Kövess minket

Aztaa

Már Will Smith is politikus akar lenni

Egy színészi pártot is alakíthatnának már, annyian váltanának pályát.

Megosztva

willsmith1126

Fotó: Getty/Europress

Először Kanye West sokkolt bennünket azzal, hogy 2020-ban elindul az elnöki címért, majd Lindsay Lohan is azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne a társa a rappernek a politikusi pályán. Elég ütős párost alkotnának, az tény, de azért mi jobban örülnénk, ha mindketten megmaradnának a saját szakmájukban. Úgy tűnik azonban, hogy elindítottak egy hullámot, ugyanis még egy színész jelentkezett, hogy kipróbálná magát politikusként.

Will Smith nemrég arról nyilatkozott, hogy már szinte unja a színészetet, és ő nem az a fajta ember, aki olyat csinál, amit nem szeret. „Ha van egy hegy, akkor én azt meg akarom mászni. Nem szeretek egy helyben toporogni. Úgy érzem, nagyon keményen dolgoztam színészként, szinkronszínészként, de a politika az a pálya, ahol ki tudnék bontakozni. Hamarosan eljön az ideje annak, hogy kieresszem a hangomat, és megmutassam, hogy nem csak a kamerák előtt tudok nagyszerű beszédeket mondani.” – mondta Will.

Ahogy a színészt ismerjük, egészen biztosan megvédene bennünket egy űrlény támadástól és biztosan őrült nagy bulik lennének a Fehér Házban. Viszont azt nem tudjuk, hogy csatlakozik-e a West-Lohan duóhoz, vagy teljesen más színekben indul majd az elnöki székért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.