Kövess minket

Tech

Már zenefelismerésre is jó a Snapchat

Beépítették a Shazamot.

Megosztva

Nem lehet egyszerű jelenleg a Snapchatnél dolgozni. A folyamatos Instagram általi nyomás miatt nincs lehetőség a hátradőlésre, állandó frissítésekkel kell egybetartani a snappes közösséget, hogy még csak véletlenül se jusson eszébe senkinek a konkurencia appjába posztolgatni.

Elég sok krézi ötletet dobhatnak be a meetingeken, aztán majd meglátják mi működik és mi nem. Az egyik ilyen frissen kipróbált újítás a legismertebb zenefelismerő app, a Shazam beépítése a Snapchatbe. 

Az új funkciót úgy lehet működésbe hozni, hogy miközben szól az általunk felismerni kívánt zene, lenyomva tartjuk a képernyőn az ujjunkat a kamera résznél. A megtalált trekiket aztán el is küldhetjük a haverjainknak, bár kérdéses érdekel-e bárkit, hogy milyen király számot találtál a H&M öltözőjében.

Olló és csoportos chat

Ezen kívül, most már bizonyos részeket ki is vághatunk az elkészített képeinkből, az új olló ikon segítségével, hogy utána matricaként használhassuk őket. Az eredmény egészen vicces képek:

Az utolsó újítás, hogy most már csoportos privát beszélgetéseket is lehet indítani és a snappjeidet egy közös chaten belül is megoszthatod.

Te jössz Instagram!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük