Kövess minket

Események

Marad a kijárási tilalom január 11-ig, nem lehet bulikat tartani szilveszterkor

Megosztva

Forrás: Facebook

Orbán Viktor a Facebook oldalán jelentette be az Operatív Törzs mai döntését, miszerint január 11-ig meghosszabítják a kijárási tilalmat, és a korábban hozott szigorúbb járványügyi intézkedéseket.

Több megbeszélést folytattam járványügyi szakemberekkel, professzorokkal, és tudósokkal, azt kérdeztem, hogy fönntartsuk-e a december 11-én lejáró kijárási tilalmat és szigorú intézkedéseket. A válasz egyöntetű volt, a szigorú intézkedéseket fent kell tartani” – mondta a miniszterelnök a videóüzenetében.

Emiatt még legalább egy hónapig marad az este 8 és reggel 5 közötti kijárási tilalom, és a többi, korábban meghozott intézkedés. A szenteste kivétel lehet, de erről csak december 21-én döntenek, az akkori járványügyi adatok fényében. A szilveszter eközben biztosan nem lesz olyan, mint megszoktuk, továbbra is tiltva lesznek a bulik.

A szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet megtartani. Azt gondolom, hogy egy jó utcabálért vagy buliért nem érdemes kockára tenni, amiért hónapokon keresztül együtt dolgoztunk” – hangzott el az indoklás.

[fbpost]https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/1271816633197045[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés