Kövess minket

Események

Márciusban az Instantban lép színpadra az egyik legtechnikásabb női emszí, Rah Digga a Flipmode Squad-ból

Ha hiányolnád a női rappet a felhozatalból.

Megosztva

Forrás:

Vágjunk rögtön a közepébe: március 6-án Rah Digga személyében az „egyetemes” hiphop történelem egyik legtechnikásabb női emszíje érkezik Budapestre, hogy az Instant színpadán nyomjon egy – remélhetőleg – emlékezetes koncertet. A 44 éves előadó, aki a zenélés mellett a színészkedésbe, valamint a modellkedésbe is belekóstolt az elmúlt évek során, a kilencvenes években tűnt fel a színen először a Twice the Flavor, aztán az Outsidaz csapat tagjaként, majd miután Busta Rhymes is felfigyelt a tehetségére szóló előadóként bevette az általa vezetett Flipmode Squad-ba.


Karrierje ekkor indult be igazán, több, a Flipmode-hoz köthető projekten működött közre, míg 2000-ben megjelent a debütáló albuma, a Dirty Harriet. Ezt követte volna 2004-ben a Everything Is a Story, de mivel az elkészült számokat valaki szépen sorjában feltöltötte a netre, a lemez végül sosem jelent meg hivatalos formában. Vagyis 2010-ben mégis, Rah Digga ugyanis kicsit átdolgozta őket, plusz pár trekkel kiegészítve kiadta a cumót, de már Classic címen.

Alábbi két számmal kezdhetünk hangolódni a bulira, amit egyébként Gabó Acoustique, illetve a Stereo Kollektív vezet majd fel.

[vembed youtube=”VCNyGokkCXM” ]

[vembed youtube=”HmBhTEoBy68″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés