Kövess minket

Aztaa

Maria a világ legszebb pilótanője

A tökéletes foglalkozást megtalálni sosem volt könnyű, de Maria Petterssonnak sikerült. A svéd hölgy rajong a munkájáért, mely lássuk be, hogy nem is fizethet rosszul.

Megosztva

Minden gyereknek van elképzelése arról, hogy mi szeretne lenni, ha felnő. A fiúk legszívesebben autóversenyzők lennének, míg a lányok balerinák, színésznők vagy éppen légi utaskísérők. Kevés hölgy van, aki arról álmodik, hogy egyszer pilótát fog vezetni. Még jó, hogy Maria Petterssonak bejött. A svéd hölgy – aki idén töltötte be 32. életévét –rajong a repülésért, szenvedélyét pedig Instagram követőivel sem habozik megosztani. Célja, hogy a fotókkal inspirálja a nőket arra, hogy pilóta nemcsak férfiakból, hanem nőkből is válhat. 

[instagram]BIz5GuLgauJ[/instagram]

Kislányként Maria is arról ábrándozott, hogy híres színésznő vagy popsztár lesz. Ugyan, színészi és énekesi vénáját nem tárta a világ elé, de foglalkozásának és Instagram profiljának köszönhetően mostanra ő lett a világ legszebb pilótanője. Édesapja pilóta volt, ezért kezdetben nem rajongott a repülésért, később azonban annyira megszerette, hogy a felhők közé vágyott. A gyökerei mindig Svédországba húzzák majd vissza, de új otthonra végül Szicíliában lelt. Kolumbián kívül szívesen repül még Los Angelesbe, illetve New Yorkba.

[instagram]BIqVb64gXys[/instagram]

Mariának körülbelül 240 000 követője van, akikkel nemcsak a repülős képeket osztja meg, hanem például azt is, amikor a tengerparton jógázik.
[instagram]BIx9TtXAkXp[/instagram]

További képekért kattints IDE!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés