Kövess minket

Pop

Máris virális Adele új videója

Adele Hello című klipjének megjelenése óta azt találgatta a világ, miért használ benne kinyitható telefont az énekesnő.

Megosztva

adele 25 1200x630 c

Az énekesnőtől három éve nem láthattunk új klipet, így a videó azonnal virálissá vált, pénteki megjelenése óta már közel hetven millióan nézték meg. Az elején feltűnő retro telefon azonban többeknek szemet szúrt – sokan viccelődtek vele, hogy Adele ennél talán modernebbet is megengedhet magának, többen pedig úgy gondolták, a kinyitható telefon azért tűnik fel a klipben, mert a múltban játszódik. A rendező, Xavier Dolan végre nyilatkozott a LA Times-nak, hogy eloszlassa a találgatásokat a kérdésben, és elárulta, hogy a magyarázat közel sem takar ilyen mögöttes dimenziókat.

„Az igazi magyarázat az, hogy nem szeretek modern telefonokat vagy autókat filmezni. Ezek annyira részei az életünknek, hogy ha meglátod őket egy filmben, azonnal emlékeztetnek a valóságra. Ha látsz egy iPhone-t vagy Toyotát, azok kizökkentenek a sztoriból. Ha beletennék egy iPhone-t vagy egy modern kocsit a filmbe, az olyan érzés lenne, mintha reklámot készítenék.”

A klipet egyébként egy eldugott farmon forgatták a gyönyörű kanadai hegyvidéken, Québec mellett. Adele volt kedvesét a Drót című sorozat színésze, Tristan Wilds alakítja benne, és ez a szám is egy szakítást dolgoz fel, ám ezúttal – ahogy az új album tematikájáról már olvashattátok – a múlttal való megbékélés is benne van a dalban.

Videó:

[vembed youtube=”YQHsXMglC9A” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük