Kövess minket

Események

Markáns egyéniség az Akvárium Klubban!

Ha már kezd lassan eleged lenni a karácsonyi dalocskákból, akkor december 26-án vedd célba a főváros egyik legmenőbb szórakozóhelyét, az Akváriumot.

Megosztva


Az Akvárium Klub színpadának vendége december 26-án az Európa-szerte ismert, markáns egyéniség lesz, aki nem más, mint Oliver Koletzki.

[vembed youtube=”OAUx74-Ni50″ ]

Oliver Koletzki Sven Väth felfedezettje, a német elektronikus zenei színtér egyik drágaköve. Az ifjú tehetség karrierje tündérmesébe illően indult: mindössze 500 példány jelenik meg Der Mückenschwarm című dalából, de az egyik pont Sven Väth lemeztáskájában landol, aki ezután bárhol játssza, az emberek egyszerűen megőrülnek rá. Innen pedig nincs megállás, Väth azonnal leszerződteti Cocoon nevű kiadójához, a dal pedig 2005 legjobban fogyó techno-korongja lesz.

Koletzki viszont nem száll el a sikerektől, sőt, újabb és újabb célokat tűz ki, így talál magának 2009 nyarán egy teljes zenekart, akikkel élőben is képes megszólaltatni klasszikussá vált techno-himnuszait.  Az azóta saját kiadóját vezető producer és DJ még mindig képes arra, hogy megtöltse a klubokat, és mosolyt csaljon a táncoló emberek arcára a világ legkülönfélébb tájain.

Forrás: akvariumklub.hu

Facebook esemény

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük