Kövess minket

Film

Marlon Wayans szerint a “Feketék fehéren” folytatása szükségszerű

Megosztva

Nagy siker volt, megjelenése óta kult-vígjáték lett belőle, mégsem kaptunk folytatást hozzá, mi az? Az egyik lehetséges válasz a “Feketék fehéren” című film, melynek második részét az egyik főszereplő, Marlon Wayans akár már most azonnal elkezdené forgatni, ha rajta múlna.

A 2004-es, Keenen Ivory Wayans által rendezett komédiában két fekete FBI ügynököt (Marlon és Shawn Wayans) követhetünk, ahogy fehér lányoknak maszkírozva próbálnak felgöngyölíteni egy ügyet. A film rengeteg emlékezetes jelenetet tartalmaz, elég ha csak felidézzük, mikor az egyik “fehér lány”-ba beleszerető Terry Crews teljes beleéléssel énekli Vanessa Carlton “A Thousand Miles“-ját, ami állítása szerint a kedvenc zenéje.

A film 113 millió dollárt hozott a kasszáknál, de sosem kapott folytatást, Marlon nagy bánátára. A színész most egyenesen arról beszélt a Variety-nek, hogy a második rész teljesen szükségszerű. “Nagyon befeszültünk, és jó lenne kicsit lazítani, kicsit nevetni. Szerintem Hollywood nem látja át, hogy mekkora siker lenne egy Feketék fehéren 2. És a világ folyamatosan ötleteket ad egy folytatásra, a film gyakorlatilag önmagát írja” – mondta az oldalnak.

Marlon korábban is a Feketék fehéren 2 mellett kampányolt, akkor épp a People magazinnak mondta azt, hogy mindenképp meg kéne csinálni a második részt, mert jó lenne önmagunkon nevetni kicsit, egyben kiemelte, hogy pont a fehér lányok imádták a film poénjait a legjobban.

A színész új filmje amúgy egy Aretha Franklin életrajzi film, a “Respect“, ahol az énekesnő, bántalmazó férjét, Ted White-ot alakítja.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés