Kövess minket

Aztaa

Martin Sheen meglepődött fia bátorságán

Több hónapja bíztatta, hogy valljon színt a nyilvánosság előtt.

Megosztva

martinsheen1119

Fotó: Getty/Europress

Azzal már mindenki tisztában van, hogy Charlie Sheen HIV-pozitív, hiszen saját maga vallotta be pár napja. Azóta már több volt barátnője is jelentkezett azzal, hogy Charlie elárulta nekik a titkát, de akadt olyan is, aki azt mondta, hogy nem tudott a betegségéről, szóval bonyolódik az ügy. A sztár édesapja, Martin Sheen is megszólalt, hogy biztosítsa fiát a támogatásról.

Az apa, nem egy újságírónak mondta el, hogy mennyire büszke Charlie-ra, amit a CME Group éves pénzügyi konferenciáján tartott beszédénél nyilvánított ki:

 „Már több hónapja mondogatta, hogy nyilvánosság elé fog állni, de mindig volt valami, ami visszatartotta. Szerintem úgy érezhette magát, mint aki a saját kivégzésére készül. A feleségemmel biztosítottuk a támogatásunkról, és felajánlottam neki azt is, hogy lemondom ezt a konferenciát, ha szeretné, de nemet mondott. Egy nappal a bejelentés után végig néztem az egész beszélgetést. Miután láttam, írtam neki egy üzenetet, hogy ha én ennyire bátor lennék, megváltoztatnám a világot.” – mondta az idősebbik Sheen.

Az idős színész reménykedik abban, hogy fia végre nyugalomra lel és bizakodóak abban is, hogy a gyógyszerek segítségével sokáig élhet még.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés