Kövess minket

Események

Mary PopKids az Akváriumban!

Már halloween láztól égsz, de még ötleted sincs, hogy hol bulizz a hétvégén? Akkor október 30-án irány a fővárosi Akvárium, koncertet ad a Mary PopKids!

Megosztva

Péntek este az Akvárium Klub lesz a zenekar EP-jének bemutatója, a vendégük pedig a bohém souldíva, a magyar származású svéd énekes-dalszerző, Antonia Vai és zenekara lesz.

[vembed youtube=”xWAiwXFGV2I” ]

Pop-soul-elektronikus zenét játszik majd Matt „The Kid”, Kristóf, VQ, Döni „A Cápa”, Kama, Sasi, Berci „SharkArny” és Sári. A Nagy-szín-pad verseny győzteseként megjárták a legnagyobb hazai fesztiválok nagyszínpadait, a Punnany Massiffal közösen készített Mosoly című dalukat pedig nagyon hosszú ideig nem lehetett kirobbantani a slágerlistákról.

[vembed youtube=”FUxd4SFZYqU” ]

A soult és a popot az elektronikus zenével vegyítő zenekar jelenleg megkerülhetetlen, a nyolctagú formáció a siker ellenére mégis Magyarország egyik legközvetlenebb és legkedvelhetőbb zenekara. Az élőben hatalmas energiákat felszabadító Mary Popkids a Mosoly mellett olyan slágereket tudhat magáénak, mint a Runaway vagy a Nightdrive, amelyek szintén biztosan felcsendülnek az este folyamán.

Forrás: akvariumklub.hu

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés